//Reus Big Band actua al Teatre Principal

Reus Big Band actua al Teatre Principal

Ha estat un espectacle de més d’una hora amb la participació també del cantant Pep Yerga.

per | 2019-05-24 09:18:2924/05/2019 09:18 | 0 comentaris

Aquest dijous, 23 de maig, al vespre, l’acollidor Teatre Principal de Valls, dintre del cicle de concerts Nits de Clàssics, ha estat l’escenari de la Reus Big Band, banda de 17 músics que vol fer-se un lloc en l’oferta musical de la zona.

Stevie Wonder, Gordon Goodwin i Chuck Mangione són alguns dels referents de la recentment creada Reus Big Band, un combo de 17 músics que toca des de cobles i ritmes llatins fins pop, jazz, rock o funk. Ha estat un espectacle de més d’una hora amb la participació també del cantant Pep Yerga.

La formació està composta per Kike Ordax (saxo alt, soprano i flauta), Jordi Grifoll (saxo alt), Jaume Aguza (saxo tenor i soprano), Óscar Gómez (saxo tenor), Iván Sáez (saxo baríton), Aureli Andrés (trombó ), Antonio López (trombó) Javi Medina (trombó), Toni Chisvert (tuba) Josué García (trompeta i fiscorn), Xavi Barrero (trompeta), Juan Beneito (trompeta), Marc Anglès (trompeta), Sergi Esparza (piano) David Vidal (guitarra), Artemi Agràs (baix) i Ricard Cendra (bateria).

El recital de dijous ha estat una pausa entre els concerts de cambra que hem gaudit darrerament i el proper, programat per al dia 6 de juny, amb l’Archénsemble, amb Roger Padullés, tenor; Daniel Espasa, clavecí, i Xavier Pastrana, director; un concert extraordinari amb el Cançoner de Pedrell de Robert Gerhard, i obres de Manuel de Falla —Concert per a clave i El amor brujo—, Felip Pedrell i Xavier Gols.

Deixa un comentari