//“Peter Pan” ja té data pel seu retorn

“Peter Pan” ja té data pel seu retorn

Serà els dies 11,12 i 13 d’octubre després de l’èxit assolit a l’abril, amb més de 1.300 espectadors que van veure l’obra

per | 2019-09-04 11:12:5604/09/2019 11:12 | 1 comentari

Després de la bona acollida per part part del públic, i de l’èxit en la venda de localitats el passat mes d’abril, el Grup del Teatre Principal tornarà a dur, aquest octubre i a l’escenari del Teatre Principal, l’èxit familiar de la darrera temporada, l’espectacle “Peter Pan”, una particular adaptació del clàssic de tots els temps de James Matthew Barrie.

El muntatge, que tot just aquest dies ha reiniciat els assajos per a la reposició, va congregar fins a 1.322 espectadors en les 5 representacions originals, omplint de gom a gom el coliseu vallenc, amb entrades exhaurides i deixant part del públic interessat en el muntatge a les portes del teatre. Precisament per això, ara l’entitat realitzarà 4 noves representacions: una el divendres 11 d’octubre a les 21 h, una doble sessió dissabte 12 d’octubre (17.30 i 21 h) i una darrera representació diumenge 13 d’octubre a les 17.30 h.

L’espectacle, amb una durada de dues hores amb entreacte, permet als espectadors viatjar fins al món màgic de Mai Més amb en Peter Pan i la seva divertida fada Dringuets, acompanyats pels germans Darling (Wendy, John i Michael) i amb l’ajuda dels Nois Perduts i la Tigressa Lily, en una aventura apassionant contra el malvat Capità Garfi, el seu ajudant Smee i tota la tripulació de pirates a bord del Jolly Roger.

Un comentari

  1. […] ha acollit l’actuació del GTP (Grup de Teatre Principal), amb fragments musicals de l’obra Peter Pan, que justament tornen a oferir aquest mes d’octubre al Teatre Principal de Valls. Al mateix […]

Deixa un comentari