//Pepa Plana i Noël Olivé aterren a Valls aquest dissabte amb l’obra ‘Veus que no Veus’

Pepa Plana i Noël Olivé aterren a Valls aquest dissabte amb l’obra ‘Veus que no Veus’

Acompanyada de Noël Olivé, porten el seu espectacle de pallases al Teatre Principal de Valls

per | 2019-11-12 17:21:3412/11/2019 17:21 | 0 comentaris

La Companyia Pepa Plana presentarà aquest dissabte 16 de novembre a partir de les 9 del vespre al teatre Principal el seu espectacle de pallasses “Veus que no Veus”, acompanyada de Noël Olivé.

L’obra, que es tenia que celebrar el passat dia 18 d’octubre, i que es va suspendre per la convocatòria de vaga general, es portarà finalment aquest cap de setmana, on Pepa Plana i Noël Olivé portaran la versió femenina de les anomenades entrades clàssiques, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes.

Per una banda, com a pallassa augusta, Pepa Plana; per altra banda, en el rol de pallassa blanca, Noël Olivé. Durant l’espectacle es podrà veure com canvien i quin significat prenen quan juguen dues pallasses en comptes de dos pallassos. La companyia de Pepa Plana sempre ha reivindicat la figura de la pallassa i ara presenta els números circenses més clàssics de la mà d’aquestes fèmines.

L’obra està dirigida per Joan Arqué qui afirma que «Veus que no veus és un espectacle de Pallasses. Vull dir que són pallasses utilitzant el llenguatge de pallasses per explicar-nos una història. Una història que en si mateixa comporta dins seu unes quantes petites històries més, és a dir… les “situacions”… situacions que esdevenen potser els moments més importants d’aquest trajecte còmic i poètic.

Deixa un comentari