/, Cultura, Portada Destacada/Música, teatre, circ, dansa, arts visuals i cinema, l’oferta del Convent de les Arts d’Alcover

Música, teatre, circ, dansa, arts visuals i cinema, l’oferta del Convent de les Arts d’Alcover

El teatre arriba per la Festa Major de la mà de la Cia. Sala Trono amb ‘Al sostre’, una comèdia quilòmetre zero amb Nigel Planer, Israel Solà, Palau Ferran i Oriol Grau

per | 2018-09-13 12:49:1913/09/2018 12:49 | 0 comentaris

Aquest dijous, dia 14 de setembre, s’ha presentat la nova temporada d’arts escèniques de tardor amb una desena de propostes de música, teatre, dansa per a grans i petits que tindran lloc del 7 d’octubre al 16 de desembre.

La música en serà protagonista amb quatre concerts de diferents estils. Les ‘Sessions ferotges’ de Feliu Ventura amb Xerramequ i els Aborígens arribaran per la Festa Major d’Alcover (20 octubre, 22 h). La següent proposta, una estrena amb segell Km0, arriba de la mà de la música neoclàssica de NuN amb ‘Homaro’, el primer treball en comú de Gerard Marsal i Medir Bonachi (11 novembre, 19 h). La jove Paula Valls arribarà al Convent amb ‘I am’, el seu primer treball de llarga durada, un treball més intimista on la música negra i el folk més americà s’hi donaran cita (2 desembre, 19 h).

El teatre arriba per la Festa Major de la mà de la Cia. Sala Trono amb ‘Al sostre’, una comèdia Km0 amb Nigel Planer, Israel Solà, Pau Ferran i Oriol Grau (21 octubre, 18.30/21 h). I la darrera proposta, que tancarà el cicle de tardor, és ‘A vore’, un projecte de mestissatge temporal i “tradificció” sobre la cultura popular de les Terres de l’Ebre amb Sònia Gómez, Ramon Balagué, Astrio, Pau Puig i Carme Balagué (16 desembre, 19 h).

Per a petits i grans s’han programat dos espectacles: un de circ amb ‘Josafat’ de la companyia vallenca Passabarret, una adaptació en clau de circ de la clàssica novel·la modernista de Prudenci Betrana. Aquesta obra arriba després de la residència de la companyia al Convent de les Arts (7 octubre, 18 h). I per altra banda, les ‘Set cabretes’ de la Cia. Teatro Los Claveles, un espectacle en col·laboració amb el Festival Guant de Titelles. (25 novembre, 18 h).

Alcover acull de nou per la Festa Major l’itinerari de dansa “Arts en moviment2 amb tres propostes: ‘Dis-Connect’ de Diego Sinniger, ‘Incógnito’ de la Cia. Lali Ayguadé i ‘Molar’ de Quim Bigas. Els espectacles són gratuïts i estan inclosos en el programa Fem Dansa de difusió de les arts en moviment.

Deixa un comentari