/, Portada Destacada/‘Moby Dick’ arriba al Centre Cultural de Valls

‘Moby Dick’ arriba al Centre Cultural de Valls

La temporada d’espectacles d’hivern-primavera 2018 dedicada als adults als Teatres de Valls arriba a la seva fi aquest dissabte

per | 2018-05-17 19:51:0917/05/2018 19:51 | 0 comentaris

El veterà actor Josep Maria Pou protagonitza l’adaptació teatral de la novel·la Moby Dick de Herman Melville, dirigida per Andrés Lima, que puja a l’escenari del Centre Cultural aquest dissabte, 19 de maig a les 9 del vespre. Pou assumeix un paper reservat per a monstres de l’espectacle com el nord-americà Gregory Peck, qui encarnà el vell mariner Ahab, obsessionat per una balena blanca en la mítica pel·lícula dirigida per John Huston el 1956, o com l’italià Vittorio Gassman en el macroespectacle estrenat al port de Nàpols i vist a l’Expo Universal de Sevilla el 1992.

La temporada d’espectacles d’hivern-primavera 2018 dedicada als adults als Teatres de Valls arriba a la seva fi aquest dissabte amb l’obra Moby Dick, que el consagrat Josep Maria Pou, de 72 anys, protagonitzarà al Centre Cultual. L’adaptació de la ben coneguda novel·la ha estat realitzada per Juan Cavestany, que l’ha sintetitzada en 23 pàgines intenses per portar a escena gairebé 90 minuts de funció. Pou actua a les ordres del director Andrés Lima i amb Anna Maria Ricart d’ajudant de direcció.

Les localitats per a Moby Dick es poden adquirir les 24 hores al web www.ticketea.com , al telefon 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal els dimecres a la tarda i els divendres al matí, així com al Centre Cultural també una hora abans de la representació, programada a les 21 h. Aquest espectacle compta amb les promocions 3 x 30 x 30 per als menors de 30 anys amb entrades a 3 euros els darrers 30 minuts abans de l’inici de la funció; la Promo3 per a persones en situació d’atur amb entrades també a 3 euros en qualsevol moment, i la Promo Apropa Cultura per a col·lectius amb risc d’exclusió social. Quinze minuts abans de la funció el Centre Cultural comptarà amb el Preludi musical a càrrec del centre de formació musical vallenc Espai Trad.

Deixa un comentari