//L’Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona, al Principal

L’Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona, al Principal

Serà el proper dijous, dia 11 d’octubre, a les 20.30 hores al Teatre Principal de Valls a càrrec de l’Orquestra del Reial Cercle Artístic Sant Jordi de Barcelona

per | 2018-10-05 11:34:2505/10/2018 11:34 | 0 comentaris

Amb l’epígraf “Música nostra” arriba el tercer concert de la temporada Nits de Clàssics que ofereix l’Associació Amics de la Música de Valls/JJ MM de l’Alt Camp.

Serà el proper dijous, dia 11 d’octubre, a les 20.30 hores al Teatre Principal de Valls a càrrec de l’Orquestra del Reial Cercle Artístic Sant Jordi de Barcelona, amb el solista Jordi Molina, tenora, i el director convidat Xavier Pagès-Corella, autor dels arranjaments d’algunes de les obres.

El Reial Cercle Artístic és una entitat catalana centenària (1881) dedicada a promoure i impulsar manifestacions artístiques. La institució, amb seu al Palau Pignatelli de Barcelona, és un espai de referència en la vida cultural de la ciutat que es renova constantment. El RCA es va establir com a centre de referència per a artistes de tot tipus i de reconeixement internacional, com Enric Granados, que va incentivar la formació d’un grup de cambra que va fer concerts al majestuós saló dels Atlantes d’aquesta institució.

Amb una programació ambiciosa i una visió internacional, el Reial Cercle ofereix des de grans exposicions de prestigi fins a la potenciació d’artistes novells amb cert recorregut en les disciplines clàssiques de l’art, així com també en les més modernes com el videoart o la fotografia.

Deixa un comentari