//L’espectacle Matito i la grandíssima roda de fira al Teatre Principal

L’espectacle Matito i la grandíssima roda de fira al Teatre Principal

Tots aquests espectacles s’engloben en el marc del Guant, festival de teatre de titelles

per | 2018-11-24 20:30:3824/11/2018 20:30 | 0 comentaris

Avui, dissabte, han continuat els espectacles de la catorzena edició del Guant, festival de teatre de titelles. Avui, a les 6 de la tarda, el Teatre Principal ha acollit l’espectacle <i>Matito i la grandíssima roda de fira</i>, de la companyia El Matito.

Aquest és un espectacle per a tots els públics amb molt d’humor, basat en la tècnica dels titelles de guant amb música i cant en directe. L’argument és: Matito és molt feliç en la seva olivera, però la felicitat no dura per sempre, ja que arriba el senyor Bitllet per fer-lo fora d’allà perquè han de construir la Grandíssima Roda de Fira just on Matito té la seva olivera.

Els altres espectacles que es realitzaran aquest cap de setmana són: avui, dissabte, a les 6 de la tarda, Les set cabretes al Teatre del Centre Polivalent de Mont-roig; a les 6 de la tarda, Roig, pèl-roig al Teatre-Auditori del Morell; a les 6 de la tarda, La lluna, la pruna al Teatre el Casal de la Pobla de Mafumet, i a les 10 de la nit, Identitats al Teatre Principal de Valls. I diumenge a dos quarts de 12 del migdia, La lluna, la pruna al Teatre Principal de Valls; a les 6 de la tarda, Adéu, Peter Pan al Teatre Principal de Valls, i Les set cabretes al Convent de les Arts d’Alcover.

Deixa un comentari