/, Cultura/L’espectacle “CorroC” sorpren al públic del Convent de les Arts

L’espectacle “CorroC” sorpren al públic del Convent de les Arts

Aquest espectacle, s’ha pogut gaudir amb una doble funció, un espectacle per a tots els públic a partir de les 6 anys. “CorroC” anirà a França desprès de la representació d’Alcover.

per | 2018-03-11 19:40:4511/03/2018 19:40 | 0 comentaris

Una experiència única i diferent s’ha viscut al Convent de les Arts d’Alcover en doble sessió la tarda d’aquest diumenge 11 de març a mans de la companyia Escarlata Circus que ha presentat l’espectacle CorroC. Es tracta d’una experiència concebuda com una visita guiada a una col·lecció de pedres amb forma de cor que cobren vida, expliquen històries i són l’eix d’un exercici “geocardioteatralcircenese”.

I com si d’una lliçó d’anatomia es tractés, reflexionem sobre les intrigues del corra partir d’objectes aparentment inerts que sorprenen als espectadors com un científic, unint la imaginació i el coneixement, perquè l’art és també una forma de conèixer com la ciència.

La companyia Escarlata Circus, que l’any passat va celebrar els trenta anys de trajectòria sobre els escenaris, va portar CorroC a França després de fer parada a Alcover.

En finalitzar l’espectacle, s’ha celebrat un pica-pica postfunció amb Bet Miralta i Jordi Aspa, actors de la companyia, per compartir les experiències viscudes a l’espectacle.

Deixa un comentari