//L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard prepara la sisena edició de la Xilofonada Poètica

L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard prepara la sisena edició de la Xilofonada Poètica

El projecte parteix, com en anys anteriors, d’un llibre de poesia per a nens, i per a aquest curs s’ha escollit l’ ‘Abecedari poètic’ de Salvador Comelles

per | 2019-01-09 09:26:5609/01/2019 09:26 | 0 comentaris

L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard està ultimant els preparatius del que serà ja la sisena edició de la Xilofonada Poètica. El projecte parteix, com en anys anteriors, d’un llibre de poesia per a nens, i per a aquest curs s’ha escollit l’‘Abecedari poètic’ de Salvador Comelles. El llibre conté poemes dedicats a les diferents lletres del diccionari i està il·lustrat per Àngels Ruíz. Per al projecte s’han escollit els poemes “La granota i el gripau”, “Nin-non”, “Desvetllat espio”, “Lectura”, “Ara arriba carnestoltes”, “Coses que m’agraden”, “El full i la fulla” i “Carta als reis mags de l’escola de música”.

La Xilofonada tindrà tres concerts diferents: el primer, el dimarts 22 de gener a les 6 de la tarda al Teatre Principal de Valls, en què participaran els alumnes de l’escola de música, una vintena de nens de set anys, i que comptarà amb la presència de l’autor i la il·lustradora del llibre. El segon serà el dimecres 30 de gener a dos quarts de 6 de la tarda a la Residència Alt Camp, per tal d’acostar la música en directe als avis del centre a través dels alumnes més joves de l’escola.

Finalment, el tercer concert tindrà lloc el dimecres 27 de febrer a les 6 de la tarda al Centre Cultural Municipal de Valls, en què prendran part tots els alumnes de les escoles que han acceptat la invitació. Les escoles participants són Baltasar Segú, Eladi Homs, Enxaneta, Eugeni d’Ors i La Candela de Valls, Sant Ramon del Pla de Santa Maria, Joan Plana de Puigpelat, M. de Déu del Roser de Vallmoll, ZER El Francolí i ZER Atzavara.

Deixa un comentari