//Les produccions de videodansa de DansPXL sumen sis noves seleccions oficials

Les produccions de videodansa de DansPXL sumen sis noves seleccions oficials

per | 2016-10-17 18:48:5517/10/2016 18:48 | 0 comentaris

Les produccions de videodansa de DansPXL estan d’enhorabona, i és que en menys d’una setmana, tres d’aquestes produccions han sumat sis seleccions oficials en diferents festivals i concursos d’arreu del món.

La que ha obtingut més reconeixements ha estat “BLEU”, rodada a Valls, dirigida per la vallenca Marta Arjona i protagonitzada per la vendrellenca Gemma Güell, que ha rebut tres d’aquestes seleccions.

En primer lloc, ha estat selecció oficial a la primera edició del FIVA, Festival Internacional de Videodanza de Almagro. També ho ha estat a la categoria professional del tercer Festival Internacional de Video-Danza Movimientos Urbanos de Xile, on el jurat ha destacat la versatilitat i gran qualitat del moviment i ús de la càmera en aquesta peça. El darrer reconeixement ha estat al FIVU, Festival Internacional de Videodanza de Uruguay, on és finalista. “15”, la producció rodada al Círcol de Reus, també dirigida per Arjona i protagonitzada per la ballarina reusenca Anna Borràs acompanyada en veu en directe pel cantant vallenc Jaume Martínez, ha sumat dues seleccions oficials al seu palmarès.

Igual que “BLEU”, també ha estat seleccionada al FIVA, i a més, és selecció oficial a la MMA, Muestra Movimiento Audiovisual de Mèxic, on DansPXL va ser-hi també present l’any passat amb “DO ut DES”. Amb aquestes noves seleccions, “15” segueix el seu camí i és la peça de més èxit de DansPXL fins al moment, amb dinou reconeixements de què destaquen el tercer premi al Utah Dance Film Festival i el primer premi al RiuRau Film Festival.

“MATERIA”, una de les produccions més recents de DansPXL, ha obtingut una selecció oficial al tercer Festival Internacional de Video-Danza Movimientos Urbanos de Xile, i ha estat aquesta la seva world premiere, és a dir, la primera projecció pública de la peça. “MATERIA”, dirigida per Arjona amb direcció artística de Drian Hernández, està protagonitzada per la Popping Dance Co. BE RHYTHM, formada per alumnes de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis-Fraga de Reus. La peça, juntament amb una altra producció de DansPXL, “4ElEmEnts”, forma part també de la secció Jóvenes Talentos de Choreoscope Barcelona, on seran projectades al mes de novembre.

Deixa un comentari