//L’Ajuntament presenta la convocatòria d’ajuts en el si del Consell de Cultura

L’Ajuntament presenta la convocatòria d’ajuts en el si del Consell de Cultura

Ayala explica: “Volem incidir en el paper facilitador que hem de tenir les institucions envers als ciutadans i les entitats sense ànim de lucre.”

per | 2018-05-16 11:47:4016/05/2018 11:47 | 0 comentaris

L’Ajuntament de Valls, a través de la seva Xarxa de Cultura, presenta demà, dijous 17 de maig, a les 7 de la tarda la nova convocatòria d’ajuts a les associacions que componen el teixit cultural de Valls, en el marc de la reunió del Consell de Cultura. Les bases cerquen promoure l’activitat cultural de la ciutat i envigorir aquest sector. L’import de la convocatòria és de 15.300 euros. En els darrers set anys 126 projectes han comptat amb el suport d’aquesta convocatòria.

Una sessió pràctica de treball, al mateix edifici de l’ajuntament, entre les entitats i les tècniques de la Xarxa de Cultura, a la qual assistirà el regidor Marc Ayala, servirà per resoldre els dubtes en la tramitació d’aquests ajuts. D’aquesta manera, Ayala explica: “Volem incidir en el paper facilitador que hem de tenir les institucions envers als ciutadans i les entitats sense ànim de lucre.”

Deixa un comentari