//La vida i obra d’Aureli Capmany al Pati de Sant Roc

La vida i obra d’Aureli Capmany al Pati de Sant Roc

La mostra és una de les activitats promogudes per la Generalitat de Catalunya per donar a conèixer la vida i l’obra de Capmany

per | 2020-01-10 19:34:0010/01/2020 19:34 | 0 comentaris

La primera parada del cicle Valls Folklòrica ha arribat aquest divendres 10 de gener al Pati de Sant Roc amb una exposició que reivindica el legat que va deixar l’escriptor, folklorista i promotor Aureli Campany en la cultura catalana a partir del personatge d’en Patufet, protagonista de la revista infantil que va dirigir. «Patufet, on ets?» es pot visitar fins el 9 de febrer.

La inauguració de la mostra ha anat a càrrec del president de la Fundació Unió Anelles de la Flama, Albert Oliva, i de Carme Montalà, representant de l’Institut d’Estudis Vallencs, en presència de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

L’exposició s’estructura en deu apartats: Aureli Capmany i Farrés; En Patufet, la publicació; cançons i crits, orfeons i corals; rondalles, contes, romanços i llegendes; balls i danses, imatgeria festiva; festes i costums, sants, santes i marededéus; els jocs i les joguines; la ciutat de Barcelona; gremis i confraries, oficis, i teatres, espectacle i titelles.

Deixa un comentari