/, Cultura/La veu de Victòria Quingles, al Convent de les Arts d’Alcover

La veu de Victòria Quingles, al Convent de les Arts d’Alcover

El concert serà el 12 d’octubre a les 7 de la tarda

per | 2017-10-11 09:51:5311/10/2017 09:51 | 0 comentaris

El Convent de les Arts serà l’escenari on la jove cantant mallorquina Victòria Quingles realitzarà el primer concert a les comarques del Camp de Tarragona per presentar el seu primer treball d’estudi, ‘Nuredduna’. El concert serà el dijous 12 d’octubre a les 7 de la tarda.

Amb un estil de cançó tradicional europea decorada amb pinzellades mediterrànies, Victòria Quingles ha compost l’àlbum a partir de lletres de poetes reconeguts i d’altres provenen de les mans dels seus amics més propers, que ella musica de manera natural i tendra. Per exemple, “El paradís” és un poema de Jaume Oliver en què es parla de les etapes de la vida, el recorregut que fem, d’una manera optimista. S’hi troben també els poemes musicats “Nuredduna”, cançó que dona nom al disc, juntament amb “La sirena” de Joan Alcover i “Presència innombrable” d’Agustí Bartra, entre d’altres.

Les entrades es poden comprar anticipadament a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover, a través del web www.conventarts.cat i a la taquilla del Convent de les Arts des d’una hora abans de l’inici del concert al preu de 9 € l’entrada general i de 6 € si es disposa del carnet del Convent de les Arts, amb què els espectadors fins a 25 anys poden gaudir de l’entrada a 5 € dins la promoció CAjove! En formar part de la programació de la Festa Major, els alcoverencs poden adquirir l’entrada a 5 € anticipadament a Ca Cosme.

Deixa un comentari