//La pel·lícula ‘Barcelona 1714’ presenta el seu primer ‘teaser’

La pel·lícula ‘Barcelona 1714’ presenta el seu primer ‘teaser’

La producció catalana inicia una campanya de micromecenatge a Verkami amb l’objectiu d’estrenar-se el cap de setmana de l’1 d’octubre del 2018

per | 2018-04-10 11:52:1410/04/2018 11:52 | 0 comentaris

La pel·lícula Barcelona 1714 ha presentat aquest dilluns, 9 d’abril, el seu primer teaser promocional, on es poden veure, per primer cop, escenes del metratge final del film. Guerra, amor, passió, traïció i resistència són alguns dels ingredients de la primera gran producció rodada en català ambientada en la Guerra de Successió del segle XVIII. La productora KaBoGa també ha mostrat les primeres imatges de la cinta dirigida per Anna M. Bofarull, on ja s’aprecia l’intens treball de postproducció, que continua en marxa entre Colòmbia i Catalunya.

Paral·lelament al llançament d’aquest primer cop d’ull a la pel·lícula s’ha iniciat una campanya de micromecenatge a Verkami per rebre l’ajuda de la ciutadania amb un doble objectiu: poder finançar la part final de la postproducció i poder estrenar la pel·lícula el cap de setmana de l’1 d’octubre del 2018. És per això que s’ha dividit la campanya en tres trams de 50.000 euros cadascun, i en cas d’acomplir-se es podria completar la pel·lícula aquest estiu, estrenar-la en la data desitjada i, per últim, subtitular-la en anglès per tal de facilitar-ne la internacionalització.

Deixa un comentari