//La Mariona Escoda fa vibrar un Bartrina de Reus ple de gom a gom en el tribut a Aretha Franklin

La Mariona Escoda fa vibrar un Bartrina de Reus ple de gom a gom en el tribut a Aretha Franklin

La jove intèrpret de la capital de l’Alt Camp va sorprendre el públic amb la seva extraordinària interpretació de tres èxits de la reina del soul: Think, Respect i Say a litlle prayer.

per | 2019-01-09 14:00:0109/01/2019 14:00 | 1 comentari

La cantant vallenca Mariona Escoda va actuar el passat 3 de gener al Teatre Bartrina de Reus amb la Banda Simfònica de Reus i La Soul Machine, en un concert homenatge a la cantant nord-americana Aretha Franklin.

La jove intèrpret de la capital de l’Alt Camp va sorprendre el públic amb la seva extraordinària interpretació de tres èxits de la reina del soul: Think, Respect i Say a litlle prayer.

En un auditori amb les entrades exhaurides, la Mariona Escoda va fer una aposta arriscada en un estil, el soul, que era nou per a ella. I el cert és que va superar el repte de manera excel·lent, tot demostrant el seu gran talent i versatilitat.

Cap al final del concert, el públic no es va poder estar de posar-se dret i ballar l’elèctrica interpretació conjunta d’una de les peces, executada per la Banda Simfònica de Reus, la Soul Machine i la Mariona Escoda.

En acabar el concert, la cantant vallenca va parlar per al nostre setmanari: “jo no havia cantat mai Soul, però em va ser fàcil i també molt emotiu, ja que sóc una gran fan de Aretha Franklin i les cançons que vaig interpretar ja m’agradaven molt.” Per la Mariona Escoda: “va ser tot un luxe cantar acompanyada de la Banda Simfònica de Reus i de La Soul Machine. I veure el teatre ple i el públic tant entregat va ser emocionant i em va omplir molt.”

Cada 3 de gener i des del 2008, la Banda Simfònica de Reus organitza un concert dedicat a una temàtica especial. Enguany l’homenatge ha estat per a la recentment desapareguda Aretha Franklin  i el seu soul. I per això la Banda Simfònica ha volgut comptar amb la Soul Machine, un grup català referent del soul, i la cantant solista Mariona Escoda, en aquesta primera i reeixida incursió de la de Valls  en l’univers d’aquest estil musical.

Un comentari

  1. Marc 13 Gener 2019 en 0:02

    Pffff…

Deixa un comentari