//La inauguració de l’exposició ‘La dona i la terra’ omple l’IEV

La inauguració de l’exposició ‘La dona i la terra’ omple l’IEV

‘La dona i la terra’, d’Elena Milà i Fortuny, s’exposa a l’IEV en el marc de la Mostra de fotografia documental al carrer Mitgeres

per | 2019-09-27 19:38:0527/09/2019 19:38 | 1 comentari

En el marc de la Mostra de fotografia documental al carrer, sota el títol ‘Mitgeres’, organitzada per Llumull Accions Audiovisuals i el CP La Turba, en col·laboració amb el Museu de Valls, aquesta tarda s’ha inaugurat a l’Institut d’Estudis Vallencs una exposició de fotografia.

Concretament, es tracta de la I Beca de Fotografia Pere Català i Pic 2017, que va guanyar ‘La dona i la terra’, d’Elena Milà i Fortuny, que ha omplert de gom a gom la sala d’exposició de l’IEV.

L’exposició té com a protagonistes dotze dones relacionades amb la pagesia i la terra. S’emmarca en la temàtica de la mostra Mitgeres d’enguany, ‘En femení’, que vol visibilitzar el paper de la dona en el món de la fotografia.

La programació completa de Mitgeres es pot consultar a www.mitgeres.cat, i inclou cinefòrums, rutes per la mostra de carrer, sopars i exposicions, entre altres actes, que s’allargaran fins al 6 d’octubre.

Deixa un comentari