//La coral Terpsícore repassa el seu repertori en un nou concert

La coral Terpsícore repassa el seu repertori en un nou concert

Els estils de les cançons han estat diversos: gòspel, temes de musicals, sarsuela, populars catalanes, música ètnica, etc.

per | 2019-05-12 20:25:2812/05/2019 20:25 | 0 comentaris

La coral Terpsícore de Valls, aquest diumenge 12 de maig a la tarda al Teatre Principal, ha estrenat un nou concert que porta per títol Sense ordre…, però amb concert.

La idea d’aquest concert va sorgir fa dos anys, en iniciar els preparatius del 30è aniversari de la coral –que celebraran l’any que ve. Es van adonar que durant aquests temps ja havien cantat més de 200 cançons i que algunes d’aquestes feia molt temps que no les cantaven. Per això van decidir preparar un concert amb cançons recuperades i les més votades a gust dels components de la coral.

A més de no ser un concert monogràfic, i han afegit un nou repte, que és el de cantar sense cap fil conductor ni cap ordre preestablert. És per això que, fent ús de la informàtica, les cançons que s’han anat proposant aleatòriament a mesura que avancava el concert. Els estils de les cançons han estat diversos: gòspel, temes de musicals, sarsuela, populars catalanes, música ètnica, etc.

Deixa un comentari