//La cantata “En Pere i el bosc” omple el Centre Cultural

La cantata “En Pere i el bosc” omple el Centre Cultural

La cantata està formada per vuit cançons que segueixen fidelment la història que es relata.

per | 2018-03-17 13:00:5517/03/2018 13:00 | 0 comentaris

Aquest dissabte 17 de març a dos quarts d’1 del migdia es va omplir el Centre Cultural Municipal de Valls coincidint amb la representació de la Cantata “En Pere i el bosc”, de l’Escola de Música Robert Gerhard.
El projecte Cantata és un dels projectes més transversals de l’Escola, en què participà un nombre més alt d’alumnes i docents del centre i a què s’ha convidats diferents escoles de música.

La cantata està formada per vuit cançons que segueixen fidelment la història que es relata. En el concert, dues mares de l’Escola sóm les narradores, i seguint el fil de la història s’hi vinculen les peces musicals de manera que es construeix un tot homogeni. Totes les cançons tenen una part instrumental i el cor sempre canta amb el suport de l’orquestra, buscant sempre diferents colors i textures que casin amb el text, i del piano, que s’encarrega de relligar totes les veus.

Aquesta cantata segueix les que l’Escola ha estrenat els últims anys, compostes per Rosabel Bofarull, amb èxit de públic i d’interès per a l’alumnat: El petit avet, El peix irisat, Els colors de l’Àfrica, L’arbre vell, L’ovelleta que va venir a sopar i En Calvin no sap volar. L’èxit del projecte fa que aquestes cantates s’interpretin contínuament per tot el país, a València, Menorca, Andorra i diferents indrets de Catalunya.

Deixa un comentari