//La Biblioteca Carles Cardó organitza diverses activitats per aquestes

La Biblioteca Carles Cardó organitza diverses activitats per aquestes

La primera cita és el contacontes en anglès The clouds in the sky, presentat per Laura González i Eva Magaña, que tindrà lloc dijous 23 de gener

per | 2020-01-16 13:09:1016/01/2020 13:09 | 0 comentaris

Dues sessions de contacontes infantils i una presentació de llibre són les activitats que la Biblioteca Carles Cardó ha preparat per les pròximes setmanes, totes tres activitats són d’entrada lliure i gratuïta. La primera cita és el contacontes en anglès The clouds in the sky, presentat per Laura González i Eva Magaña, que tindrà lloc dijous 23 de gener a les 17:30 hores.

Dijous 30 de gener a la mateixa hora, seguiran els contacontes amb Contes del Japó, aquest país llunyà ple de dracs, muntanyes nevades, cançons misterioses i milers de flors de cirerer. Contes, cançons i moixaines per descobrir una cultura diferent i estimar la diversitat. Sentiu la cançó que ens porta el vent? És en japonès! Seguim-la! Agafa la teva motxilla d’explorador i vine a la Biblioteca a descobrir les illes del Japó!

Per acabar, dijous 6 de febrer a les 19 hores, tindrà lloc la presentació de l’obra d’Endika Armengol: Las sandalias peregrinas. Una guia per al Camí de Santiago plena de relats divertits, curiosos i entranyables. L’autor, que ha realitzat el Camí en múltiples ocasions des de l’any 1983, explica, en forma de diari, les seves vivències d’aquests darrers anys en el pelegrinatge a Santiago, amanides amb útils consells i anècdotes. Aquest llibre complementa el seu primer títol sobre el Camí, editat el 2009.

Deixa un comentari