//‘Josafat’ de la cia. Passabarret, guanyador del Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ 2018, a Torredembarra

‘Josafat’ de la cia. Passabarret, guanyador del Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ 2018, a Torredembarra

L’espectacle es representarà a la plaça del Castell de Torredembarra el pròxim dissabte 10 d’agost a les 20 h

per | 2019-08-01 10:31:0901/08/2019 10:31 | 0 comentaris

L’espectacle guanyador del Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ, que va obtenir com a premi una gira per Catalunya valorada en 20.000 €, es representarà el proper 10 d’agost a la plaça del Castell de Torredembarra.

El 2019 també es representarà a la GiraCirc de Collsuspina (17 d’agost), a la plaça de Can Dachs de la Garriga (6 d’octubre), al Festicam d’Amposta (12 d’octubre), al Centre Cultural Terrassa (13 d’octubre) i a l’Auditori de Pineda de Mar (15 d’octubre).

La fascinant trobada entre en Josafat i la Fineta els converteix, sense saber-ho, en els protagonistes accidentals d’un joc entre “bella i bèstia”. Equilibris entre dos antagonistes, simbòlics i reals, sobre un quadrant, penjats d’una corda o ballant damunt d’una perxa. Jocs amb ganivets, teles i la follia de la roda cyr.

Una adaptació en clau de circ de la clàssica novel·la modernista de Prudenci Bertrana que desconstrueix la passió, la por, les contradiccions, les obsessions, els contrastos i la tragèdia d’aquest desconegut Geperut de Notre Dame, donant com a resultat un relat breu, naïf i obert a un públic familiar.

Deixa un comentari