//Jordi Cabré presenta l’obra ‘Digues un desig’ a Valls

Jordi Cabré presenta l’obra ‘Digues un desig’ a Valls

Prèviament, els socis d’Òmnium Alt Camp han llegit l’esmentat llibre i, aprofitant l’acte, han conversat amb Cabré

per | 2019-05-15 19:41:3115/05/2019 19:41 | 0 comentaris

La seu d’Òmnium Alt Camp a Valls ha acollit aquest dimecres, 15 de maig, un col·loqui sobre el llibre ‘Digues un desig’ amb la presència del seu autor, Jordi Cabré, darrer Premi Sant Jordi de novel·la 2018. Prèviament, els socis d’Òmnium Alt Camp han llegit l’esmentat llibre i, aprofitant l’acte, han conversat amb Cabré.

Es tracta d’una novel·la sobre les mentides que ens diem per amagar la nostra veritable identitat, sobre els límits que som capaços de creuar per seduir. Un escriptor entra en una llibreria el dia de Sant Jordi i descobreix que el títol més venut del dia és la seva autobiografia. Però ell no l’ha escrita. Qui l’ha suplantat? Per què? I el més important: què hi diu, quins secrets desvetllarà?

D’altra banda, és una novel·la dins d’una novel·la que ens parla de la identitat, de qui som, de qui volem ser, de com ens veuen els altres i de com volem que ens vegin. Una història que tracta de la por a aprofundir en el nostre jo més íntim i que aquest jo es faci públic. Un ball de màscares on tothom va amb la careta posada.

L’autor ens proposa un joc de miralls que enfronta un escriptor d’èxit però amb una vida personal molt anodina amb el seu reflex, algú capaç de saltar-se les normes, d’enganyar, de seduir i de seguir un impuls destructiu que el portarà a fer coses per a les quals potser no està preparat. I enmig hi és Ella, una dona jove, atractiva, independent i culta que els observa a tots dos.

Deixa un comentari