17 C
Valls
Dilluns, Abril 6, 2020

Jordi Cabré presenta l’obra ‘Digues un desig’ a Valls

La seu d’Òmnium Alt Camp a Valls ha acollit aquest dimecres, 15 de maig, un col·loqui sobre el llibre ‘Digues un desig’ amb la presència del seu autor, Jordi Cabré, darrer Premi Sant Jordi de novel·la 2018. Prèviament, els socis d’Òmnium Alt Camp han llegit l’esmentat llibre i, aprofitant l’acte, han conversat amb Cabré.

Es tracta d’una novel·la sobre les mentides que ens diem per amagar la nostra veritable identitat, sobre els límits que som capaços de creuar per seduir. Un escriptor entra en una llibreria el dia de Sant Jordi i descobreix que el títol més venut del dia és la seva autobiografia. Però ell no l’ha escrita. Qui l’ha suplantat? Per què? I el més important: què hi diu, quins secrets desvetllarà?

D’altra banda, és una novel·la dins d’una novel·la que ens parla de la identitat, de qui som, de qui volem ser, de com ens veuen els altres i de com volem que ens vegin. Una història que tracta de la por a aprofundir en el nostre jo més íntim i que aquest jo es faci públic. Un ball de màscares on tothom va amb la careta posada.

L’autor ens proposa un joc de miralls que enfronta un escriptor d’èxit però amb una vida personal molt anodina amb el seu reflex, algú capaç de saltar-se les normes, d’enganyar, de seduir i de seguir un impuls destructiu que el portarà a fer coses per a les quals potser no està preparat. I enmig hi és Ella, una dona jove, atractiva, independent i culta que els observa a tots dos.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Els hotels habiliten més d’un miler de llits per a malalts de covid-19 i sanitaris al Camp de Tarragona

el Fèlix Hotel a Valls - amb capacitat per a 50 persones-. També es disposarà aviat amb places per a 20 persones en l'àrea d'influència de l'Hospital del Vendrell.

La Pobla de Mafumet organitza una caminada popular sense sortir de casa

Aquest proper diumenge i com cada any, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de La Pobla de Mafumet celebrarà una...

VÍDEO | “Estem davant d’una Pasqua completament atípica”

Enguany, la producció de les tradicional mones de Pasqua per Setmana Santa es veurà fortament colpejada per la crisi del covid-19

El 84% de les pimes i autònoms pateixen la crisi del coronavirus

PIMEC Tarragona constata que prop d'un 84% de les pimes i els autònoms pateixen afectacions per la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus