/, Cultura/Exposició sobre l’autisme al Museu d’Alcover

Exposició sobre l’autisme al Museu d’Alcover

L’exposició consisteix en sis quadres de text amb frases directes, curtes, clares i optimistes i amb 34 fotografies de Jordi Saurí de la platja de Cambrils

per | 2018-06-14 13:57:3414/06/2018 13:57 | 0 comentaris

El Museu d’Alcover serà l’escenari divendres, 15 de juny, a les 7 de la tarda, de la inauguració de l’exposició fotogràfica de Jordi Saurí, i de la xerrada inaugural, a càrrec de Marta Bodoy.

Aquesta exposició xerrada s’inclou en el Projecte “Vull ser…”, una iniciativa promoguda per donar suport al Col·lectiu TEA (trastorn de l’espectre autista). Tots els nens i totes les nenes que tenen TEA “també volen ser…”, i aquesta mostra ens explica una realitat massa oblidada per la nostra societat.

L’exposició consisteix en sis quadres de text amb frases directes, curtes, clares i optimistes i amb 34 fotografies de Jordi Saurí de la platja de Cambrils, sensibles, reflexives, diferents i enfocades cap al Col•lectiu TEA.

La conferència, que anirà a càrrec de la psicòloga Marta Bodoy, obre l’exposició per crear un espai de reflexió, de compartir un alè d’esperança, i difondre una problemàtica social sovint oblidada. L’exposició es podrà gaudir fins al 30 de juny de 2018 al Museu d’Alcover.

Deixa un comentari