//Espaldamaceta amb Millor que mai tanca el cicle En Viu

Espaldamaceta amb Millor que mai tanca el cicle En Viu

En aquest acte també ha participat la DOP Siurana, que feu una tapa gastronòmica amb l’oli que se serví entre els assistents a l’acte.

per | 2019-07-27 00:05:3427/07/2019 00:05 | 0 comentaris

El concert d’Espaldamaceta d’aquest divendres 26 de juliol ha posat punt i final al cicle de música i vi celebrat durant tota la setmana al claustre de l’antic convent del Carme.

L’esmentat concert ha començat a les vuit del vespre i ha consistit en una primera part en què el cantant tarragoní José Juan González, el nom real d’Espaldamaceta, presentà algunes cançons del seu darrer disc, Millor que mai, maridades amb cinc vins, i després la resta de l’actuació amb el trio que recentment ha actuat al Festival Vida de Vilanova i la Geltrú o a la Santa Teca d’Escornalbou.

En aquest acte també ha participat la DOP Siurana, que feu una tapa gastronòmica amb l’oli que se serví entre els assistents a l’acte.

La voluntat de la DO Tarragona és continuar participant en el màxim d’activitats culturals possibles i al mateix temps acostar-se al consumidor jove, que és majoritari en bona part d’aquestes propostes. Al claustre del Carme de Valls, els vins de la DO Tarragona han servit per fer un tastet un cop acabats els concerts i permetran compartir una estona amb els mateixos artistes acompanyats d’una copeta de vi.

Deixa un comentari