//Es presenta “Els Racons d’Alcover”, un espectacle en forma de comèdia musical

Es presenta “Els Racons d’Alcover”, un espectacle en forma de comèdia musical

per | 2018-12-02 12:32:1302/12/2018 12:32 | 0 comentaris
Premium Actors estrena un nou espectacle en forma de comèdia musical per reivindicar la cultura i les tradicions d’Alcover des de la paròdia. Els dies 28 i 29 de desembre, més de 120 persones, amb la col·laboració de diferents entitats, explicaran la història d’Alcover d’una manera molt especial.
Arriben les festes de Nadal i amb l’espectacle “Els Racons d’Alcover” el públic podrà reviure el passat del poble, explicat amb números de teatre musical, dansa i molt humor. L’espectacle començarà al Cercle d’Amics d’Alcover, a la sala del teatre. L’itinerari seguirà, tot retrocedint en el temps, passant per diferents racons del nucli històric, fins arribar a l’interior de l’Església Nova.
Premium Actors tancarà l’any del 5è aniversari amb un espectacle de varietats molt excèntric recuperant moments importants del Nadal i del poble. Martí Guarch, director general, ha comentat: “És un espectacle que sorprendrà als espectadors a cada moment. El públic serà convidat a una gala de Cap d’Any, fins a passar a ser els constructors de l’Església Nova. Tot aquest viatge cronològic serà acompanyat de música, cant, jocs, humor i de la màgia del Nadal. La idea és veure Alcover amb el seu màxin esplendor”.
Passarem de les espardenyes catalanes, als vestits de plumes del Cap d’Any, de les nadales a les cançons dels 80, i de la discoteca a l’edat mitjana. Una aposta molt complexa que de ben segur serà un dels plats forts de les festes. Cal afegir que “Els Racons d’Alcover” el formen més de 120 persones, la majoria actors de Premium Actors, però també alumnes de l’Escola d’Arts Escèniques Martí Guarch, la Colla Gegantera d’Alcover, els grallers, la Coral d’Adults d’Alcover i la Parròquia, entre d’altres grups.
Les entrades anticipades es podran comprar a partir del dilluns 3 de desembre a Ca Cosme i al Tot Esport. També podran adquirir-se, el mateix dia de les representacions, 1h abans de la funció a les taquilles del Cercle d’Amics. En acabar, a els espectadors podran degustar un tast de carn a la brasa al Cercle d’Amics.

Deixa un comentari