//Els Teatres de Valls presenten una temporada plena de teatre, dansa, poesia i música

Els Teatres de Valls presenten una temporada plena de teatre, dansa, poesia i música

Un dels moments més esperats serà el concert al Teatre Principal d’‘El petit de cal Eril’ . També música, amb Barcelona Clarinets Players & Pere Martínez.

per | 2020-01-13 11:09:3113/01/2020 11:09 | 0 comentaris

Aquest dilluns, dia 13 de gener, al matí, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, acompanyat de la tècnica municipal Vanessa Gatell i altres convidats com Ernest Bertran, Francina Fernàndez i Eudald Ferré, ha presentat la nova cartellera cultural per als propers mesos.

A banda dels tres espectacles inclosos en l’abonament que, amb gran èxit, ja es va posar a la venda abans de les festes de Nadal (446 abonaments de temporada venuts, xifra rècord fins a la data), el primer d’aquests muntatges que pujarà a l’escenari del Centre Cultural és ‘La dona del 600’ (14 de març), ‘La cobertura’ (25 d’abril) i ‘Una història real’ (9 de maig).

La cartellera començarà amb el ‘Balleto di Siena’ (1 de març). L’humor de Justo Molinero serà un altre dels plats forts del menú cultural (8 de març). Per riure i divertir-nos, el que podrem gaudir amb “Bona gent” de Quim Masferrer, ja durant la Festa Major de Sant Joan.

Un dels moments més esperats serà el concert al Teatre Principal d’‘El petit de cal Eril’ (28 de març). També música, amb Barcelona Clarinets Players & Pere Martínez (20 de juny).

La temporada presenta propostes innovadores en l’espai reservat als creadors i artistes vallencs, com és el cas de Clau de Do, sota la direcció de Francina Fernàndez i setze artistes més. Això serà el 7 de març. La Tieta Clara presentarà el seu darrer treball, ‘Armilles i tirants’, un recull de versions de cançó catalana interpretades d’una forma personal i exquisida (19 d’abril).

Els més petits també tindran molt a dir en una programació que arrenca el 8 de febrer amb ‘La pera llimonera’ i el ‘Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol’. Els vallencs Eudald i Gerard Mallorquí presentaran ‘El faune, el drac i el dimoni’ o la companyia Xirriquiteula amb ‘Laika’

Deixa un comentari