//El vallenc Josep Queralt Sanromà inaugura una exposició a Barcelona

El vallenc Josep Queralt Sanromà inaugura una exposició a Barcelona

per | 2017-01-13 11:16:0713/01/2017 11:16 | 0 comentaris

El dimecres dia 3 de gener es va inaugurar a Barcelona, a la galeria de l’Aparador del Casinet d’Hostafrancs, l’exposició de l’artista vallenc Josep Queralt, que romandrà oberta fins el dia 23 de gener.

La proposta de Queralt ha estat seleccionada pels responsables de la Sala l’Aparador com una de les 12 propostes que s’hi exposaran durant l’any 2017. Dins el període de l’exposició s’hi inclou un cafè-tertúlia obert a tothom, per al dissabte 17 de gener a les 6 de la tarda, en el qual l’artista vallenc explicarà als assistents el seu treball artístic.

En aquesta exposició s’hi poden veure deu pintures del seu darrer treball consistent a utilitzar tècniques de gravat i plasmar-les a sobre de la tela, utilitzant el carborúndum com a base pel tractament posterior a l’estampació amb tintes litogràfiques.

Jordi París, director del Museu de Valls, presidí la inauguració a Barcelona. En la seva presentació va fer referència a aspectes importants en l’obra de Queralt com ara la influència del seu pare, Pere Queralt i Fargas, especialment per l’obra del grup Un Nus, i el constant treball artístic des de ben jove.

En Josep Queralt va estudiar pintura i gravat a l’escola d’art de Tarragona obtenint la titulació a La Llotja de Barcelona i compta amb una trajectòria artística de més de quaranta anys. La seva propera exposició serà a Valls a la sala de Sant Roc de l’IEV, el proper mes de febrer.

Deixa un comentari