//El Grup del Teatre Principal posa a la venda les entrades per volar fins al País de Mai Més

El Grup del Teatre Principal posa a la venda les entrades per volar fins al País de Mai Més

L’entitat espera que l’espectacle tingui una bona acollida entre el públic i que l’expectació generada en la prèvia es plasmi també en l’inici de la venda de localitats

per | 2019-01-29 11:51:3429/01/2019 11:51 | 0 comentaris

Tret de sortida a la venda de localitats per al muntatge ‘Peter Pan’, que el Grup del Teatre Principal portarà a l’escena del Teatre Principal el proper mes d’abril. Dimecres 30 de gener a les 10 h les taquilles del Principal i el web i telèfon de Ticketea inicien la venda d’entrades de la nova temporada teatral de Valls, i amb ella, de l’espectacle ‘Peter Pan’.

L’espectacle, que actualment es troba en procés d’assajos, compta amb un repartiment d’actors d’una trentena de persones, la major part integrada pels actors i actrius més joves de l’entitat. Els preparatius de l’espectacle ja han començat i es preveu que s’allarguin de manera intensiva durant els propers mesos de febrer i març.

Els actors i actrius del GTP donaran vida a en Peter Pan, la Wendy i els seus germans en un viatge fascinant que els conduirà fins al màgic País de Mai Més, on coneixeran fades, aprendran el significat del treball en equip i lluitaran amb els pirates.

L’espectacle és una adaptació del clàssic de J. M. Barrie de l’autora Ella Dickson, traduït al català especialment per a l’ocasió. El muntatge, que serà un espectacle de text per a tots els públics, comptarà amb una banda sonora pròpia, creada especialment per a l’ocasió.

‘Peter Pan’ es podrà veure els dies 5, 6 i 7 d’abril al Teatre Principal en cinc sessions: el divendres 5 d’abril a les 2 1h, el dissabte dia 6 en doble sessió a les 17.30 h i a les 21 h, i el diumenge dia 7 també en doblet a les 12 h i a les 17.30 h.

L’entitat espera la que l’espectacle tingui una bona acollida entre el públic i que l’expectació generada en la prèvia es plasmi també en l’inici de la venda de localitats.

Deixa un comentari