14 C
Valls
Divendres, Febrer 28, 2020

El Grup del Teatre Principal comença els assajos del seu nou muntatge ‘Peter Pan’

Dissabte, 12 de gener, va tenir lloc la primera lectura del guió de l’espectacle ‘Peter Pan, amb la qual, un cop finalitzades amb èxit les representacions dels Pastorets Principals de Valls, el Grup del Teatre Principal arrancarà l’any teatral. Aquest mateix cap de setmana l’entitat ha donat inici també als primers assajos del muntatge, que s’allargaran de manera intensiva durant els propers dos mesos. El grup ja va realitzar a finals de novembre una sortida a Edimburg, on l’equip va assistir a una representació del mateix espectacle al Lyceum Theatre.

Una vintena de joves actors del planter de l’entitat donaran vida al Peter Pan, la Wendy i els seus germans en un viatge fascinant que els conduirà fins al màgic País de Mai Més, on coneixeran fades, aprendran el significat del treball en equip i lluitaran amb els pirates.

‘Peter Pan’ es podrà veure els dies 5, 6 i 7 d’abril al Teatre Principal en cinc sessions: el divendres 5 d’abril a les 21 h, el dissabte dia 6 en doble sessió a les 17.30 h i a les 21 h, i el diumenge dia 7, també en doble sessió, a les 12 h i a les 17.30 h.

L’entitat seguirà immersa, durant les properes setmanes, en els primers assajos i preparatius de producció de l’espectacle, que serà una de les apostes destacades del Grup del Teatre Principal per a la temporada teatral 2019.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

S’invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals

El Govern de la Generalitat invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals.

Nova moció de censura a l’Ajuntament de Cabra del Camp

L'oposició de Cabra del Camp ha presentat avui 28 de febrer una moció de censura i es proposa com a nou alcalde a Javier Romero Aznar de Caminem Tots Junts

El Plaseqta preveu el confinament de la població davant els primers indicis d’accident greu a la petroquímica

El Govern recupera el Pla d'emergència exterior del sector químic de Tarragona (Plaseqta) i retorna al territori la gestió de les emergències químiques

Coneix els divuit actes pel 8-M a Valls

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, Valls comptarà amb varis actes organitzat per entitats i ajuntament de Valls.

‘La hija del ladrón’, protagonista al Convent de les Arts

La projecció serà aquest dissabte a les 7 de la tarda. Posteriorment hi haurà un col·loqui amb la directora i guionista de la pel·lícula