//El Grup del Teatre Principal comença els assajos del seu nou muntatge ‘Peter Pan’

El Grup del Teatre Principal comença els assajos del seu nou muntatge ‘Peter Pan’

‘Peter Pan’ es podrà veure els dies 5, 6 i 7 d’abril al Teatre Principal de Valls en cinc sessions

per | 2019-01-14 10:07:5714/01/2019 10:07 | 0 comentaris

Dissabte, 12 de gener, va tenir lloc la primera lectura del guió de l’espectacle ‘Peter Pan, amb la qual, un cop finalitzades amb èxit les representacions dels Pastorets Principals de Valls, el Grup del Teatre Principal arrancarà l’any teatral. Aquest mateix cap de setmana l’entitat ha donat inici també als primers assajos del muntatge, que s’allargaran de manera intensiva durant els propers dos mesos. El grup ja va realitzar a finals de novembre una sortida a Edimburg, on l’equip va assistir a una representació del mateix espectacle al Lyceum Theatre.

Una vintena de joves actors del planter de l’entitat donaran vida al Peter Pan, la Wendy i els seus germans en un viatge fascinant que els conduirà fins al màgic País de Mai Més, on coneixeran fades, aprendran el significat del treball en equip i lluitaran amb els pirates.

‘Peter Pan’ es podrà veure els dies 5, 6 i 7 d’abril al Teatre Principal en cinc sessions: el divendres 5 d’abril a les 21 h, el dissabte dia 6 en doble sessió a les 17.30 h i a les 21 h, i el diumenge dia 7, també en doble sessió, a les 12 h i a les 17.30 h.

L’entitat seguirà immersa, durant les properes setmanes, en els primers assajos i preparatius de producció de l’espectacle, que serà una de les apostes destacades del Grup del Teatre Principal per a la temporada teatral 2019.

Deixa un comentari