//El Cor Èulia viatja a Bòsnia en el programa de concerts del casc antic de Sarajevo

El Cor Èulia viatja a Bòsnia en el programa de concerts del casc antic de Sarajevo

El 15 de juliol, el cor vallenc va participar del cicle de concerts del casc antic de Sarajevo, compartint escenari amb el cor mixte Akcus Seljo i el cor de dones Coronna, del conservatori de Sarajevo

per | 2019-07-31 13:03:5431/07/2019 13:03 | 0 comentaris

El Cor Èulia va viatjar a Bòsnia del dia 11 fins al 16 de juliol per participar en activitats musicals, assajos i visitar diferents ciutats del país.

Tot i els retards en els vols, a l’arribar allí van ser acollits pels cantaires dels cors amb moltes ganes per tal d’ensenyar-los el país, els seus costums i la seva música. Els primers dies del viatge, el cor va fer turisme recorrent les ciutats més properes a Sarajevo, tot endinsant-se i coneixent la seva història més recent.

El dia 15 de juliol el Cor Èulia va escollir un repertori tradicional català per al seu primer concert, entre els quals destaca l’últim projecte del cor “Dones d’òpera” i cançons d’origen bosni. Els cors de Sarajevo també van fer una petita aportació musical.

El cor valora d’una manera molt positiva aquesta experiència, “l’intercanvi va ser profitós en tots els sentits”, diuen. El proper estiu els cors Akcus Seljo i Coronna de Bòsnia seran acollits pel Cor Èulia a Valls per conèixer la capital de l’Alt Camp i realitzar algun concert amb música tradicional de Bòsnia en terres catalanes.

Deixa un comentari