//Dracs i princeses al Teatre Principal

Dracs i princeses al Teatre Principal

Les històries són narrades per dues contacontes, l’Àurea i la Ginebra, dues princeses ben peculiars vingudes d’un altre temps

per | 2019-04-27 19:30:5927/04/2019 19:30 | 0 comentaris

Aquest dissabte, 27 d’abril, a la tarda el Teatre Principal de Valls ha acollit un espectacle de titelles ple de dracs i princeses amb l’objectiu de fomentar l’hàbit de la lectura d’una manera divertida.

Es tracta d’un espectacle de teatre, titelles, màgia, contes, humor, animació i interacció per a un públic a partir de 4 anys.

Un món (i un munt!) de dracs és un recull de llegendes d’arreu del món protagonitzades per dracs: un ésser fantàstic comú a diferents cultures i associat a diverses tradicions.

Les històries són narrades per dues contacontes, l’Àurea i la Ginebra, dues princeses ben peculiars vingudes d’un altre temps. Totes dues descobriran el poder que té la lectura per transportar-nos a qualsevol racó del món i per viure aventures emocionants. A través de titelles i de llibres plens de pols, pergamins, pedres gravades i estranys objectes sortits de la biblioteca màgica reconstruiran cada llegenda d’una manera ben particular.

Deixa un comentari