//Dimarts comença el cicle juliol circense a l’Auditori de Mas Miquel

Dimarts comença el cicle juliol circense a l’Auditori de Mas Miquel

Seran tres dies de propostes programades conjuntament amb la Cia Passabarret

per | 2019-07-15 16:14:1215/07/2019 16:14 | 0 comentaris

Aquest dimarts, 16 de juliol, comença el cicle Juliol Circense amb diferents propostes a l’auditori de Mas Miquel. Es tracta d’un espai cogestionat pels creadors locals de la companyia Passabarret, on els dies 16, 17 i 18 de juliol a partir de les 22h, es podran veure els espectacles «Ni cap ni peus» de Circ vermut, «Mr. Alret» de Moi Jordana i «Musicó-Loco» de Fumanartist, que compaginaran diverses disciplines com els malabars, l’acrobàcia, la manipulació d’objectes o el clown, entre d’altres.

Per altra banda, el claustre del Convent del Carme serà l’escenari de les propostes musicals acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Tarragona, les nits del 23, 24, 25 i 26 de juliol, també a les 22h. El claustre acollirà la música de la vallenca Susannes, que hi presentarà el seu darrer disc «Dona llavor», el concert de Judit Neddermann, que oferirà al públic el seu nou treball «Nua», barreja de pop, folk i world music; i l’Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili, amb la seva selecció de cançons d’autors populars, estàndards i musicals.

Finalment, i com ja és habitual, la darrera nit del cicle «EnViu» comptarà amb els ‘Divendres Di-vins’ i començarà, excepcionalment, a les 8 del vespre. En aquesta última vetllada el públic podrà gaudir del concert «Millor que mai» d’Espaldamaceta, en un maridatge especial entre la música del territori, els vins de la DO Tarragona produïts a l’Alt Camp i una tapa exclusiva amb oli de la DOP Siurana. Aquesta serà la única proposta de pagament, a un preu popular de 5€, que inclou l’entrada i el tast. Les localitats es poden reservar a partir del proper dilluns 2 de juliol de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona, amb seu al carrer de la Cort de Valls, de 9 a 14 h, i també fent un correu a [email protected] o trucant al 977217931 i el mateix dia del concert.

Els cicles d’espectacles d’estiu també compten amb el suport del Programa.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

Els espectacles

Dimarts 16 de juliol · 22h · Auditori Mas Miquel

Circ vermut: «Ni cap ni peus»

Juliol circense: Malabars i acrobàcies

Dimecres 17 de juliol · 22 h · Auditori Mas Miquel

Moi Jordana: «Mr. Alret»

Juliol circense / Malabars i comèdia

Dijous 18 de juliol · 22 h · Auditori Mas Miquel

Fumanartist: «Musicó-Loco»

Juliol circense / Clown

Dimarts 23 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Susannes: presentació del nou disc «Dona llavor»

enVIu · Maridatges de música i vi / Territori Creatiu Vallenc

Dimecres 24 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Judit Neddermann: «Nua»

enVIu · Maridatges de música i vi / Pop, folk i world musicals

Dijous 25 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili

enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó popular

Divendres 26 de juliol · 20 h · Claustre del Carme

Espaldamaceta: «Millor que mai»

Di-Vins & enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó d’autor

Preu: 5 € (actuació + 5 vins + tapa)

Deixa un comentari