//DansPXL omple l’IEV amb l’estrena d’‘Una vida mejor’

DansPXL omple l’IEV amb l’estrena d’‘Una vida mejor’

La setmana vinent, DansPXL serà present a la Nit de la Dansa a la Palmera de Tarragona amb la projecció i actuació en directe d’‘ANOD’

per | 2019-07-11 11:53:5911/07/2019 11:53 | 0 comentaris

L’equip de DansPXL té un dels seus focus de treball en la producció de videodansa. És per això que aquest dimecres, 10 de juliol, a les 20.30 h en va estrenar una nova peça, ‘Una vida mejor’, a l’Institut d’Estudis Vallencs.

L’acte va donar el tret de sortida puntual, amb la sala d’exposicions de l’IEV plena de gom a gom i amb més d’una vintena de persones expectants des del carrer. La professora dels Estudis de Comunicació de la Universitat Roviria i Virgili la doctora Carlota Moragas, vaser l’encarregada de conduir l’acte, que va arrencar amb una actuació de dansa en directe a càrrec de la ballarina i pedagoga de la dansa Mei Casabona.

Tot seguit, Moragas va introduir el públic en el món del videodansa, per donar pas a la primera projecció de la jornada, la de la videodansa ‘ANOD’.

Des de DansPXL s’agraeix la col·laboració de tots els que van fer possible una jornada tan especial i es valora molt positivament l’acollida que va tenir l’acte. La setmana vinent, DansPXL serà present a la Nit de la Dansa a la Palmera de Tarragona amb la projecció i actuació en directe d’‘ANOD’.

Deixa un comentari