//Cors Alegres celebra el 50è aniversari

Cors Alegres celebra el 50è aniversari

La trobada musical “EnCANTA’t 50”, el diumenge 24 de març, i el concert de cloenda, el 29 de juny, hi posaran l’accent musical

per | 2018-11-26 11:01:0526/11/2018 11:01 | 0 comentaris

Aquest curs la Coral Infantil Cors Alegres celebra el seu 50è aniversari. Per celebrar l’aniversari amb la ciutat, s’ha dissenyat l’EnCANTA’t 50, una trobada musical de totes les escoles de primària de Valls amb la interpretació de la cantata ‘Rebel·lió a la cuina’ d’Antoni Miralpeix. La trobada tindrà lloc el diumenge 24 de març a la tarda al Centre Cultural Municipal.

Com a entitat, s’ha organitzat un concert de cloenda de l’aniversari i un dinar de germanor el dia 29 de juny amb l’objectiu de reagrupar totes aquelles persones que hagin estat o siguin membres de la coral. El concert, que tindrà lloc al Centre Cultural Municipal de Valls, a part de ser l’acte de final de curs dels grups actuals de la coral, també comptarà amb una peça inèdita de l’aniversari composta per Pep Mateu amb lletra d’Eva Secall.

A més, un grup d’excantaires oferirà la selecció d’algunes de les peces més recordades de la història de la coral. Després del concert, s’oferirà un dinar popular al Kursaal, on es realitzaran diverses activitats, reconeixements i, també, la presentació del llibre del 50è aniversari. Aquest vol ser un acte multitudinari, i es vol aplegar el màxim de persones que han estat vinculades a la Coral Infantil Cors Alegres.

Deixa un comentari