//Concert benèfic ‘Il·lusions musicals’ per l’orgue de Valls

Concert benèfic ‘Il·lusions musicals’ per l’orgue de Valls

Una hora de música i les corresponents explicacions de les obres que s’han interpretat

per | 2019-02-01 21:38:1901/02/2019 21:38 | 0 comentaris

El primer concert en benefici de l’orgue de Valls ha tingut lloc divendres 1 de febrer, al Teatre Principal de Valls al vespre vigília de la festivitat de la Mare de Déu de la Candela i dos anys abans de la inauguració de l’orgue. Els ingressos de les entrades s’han destinar  a l’adquisició de l’orgue.

Aquesta primera edició del concert per l’orgue ha reunit el talent i el compromís social de tres referents del panorama musical vallenc: Meritxell Carbonell, flauta, i Gabrielle Deakin, violoncel, professores de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard, i Ekaterina Kàtcheff, piano, professora de música de l’Institut Narcís Oller.

Han oferit un repertori molt atractiu amb obres de Ludwig van Beethoven, Wolfgang A. Mozart, Gabriel Fauré, Heitor Villa-Lobos i Johann Sebastian Bach, entre d’altres. Com que el programa és molt variat, tant d’autors com d’estils, tot i que ben festiu i alegre, el lliguen amb el concepte d’“il·lusions musicals”. Una hora de música i les corresponents explicacions de les obres que s’han interpretat.

Deixa un comentari