//Aquest diumenge arriba al Teatre Principal “Ales d’Ivori” una tragèdia juvenil de Martí Guarch

Aquest diumenge arriba al Teatre Principal “Ales d’Ivori” una tragèdia juvenil de Martí Guarch

Hi haurà promoció de la funció per aquest diumenge amb un 40% de descompte tan a taquilles com internet, i promoció de 6€ per als joves

per | 2018-10-12 11:47:1512/10/2018 11:47 | 0 comentaris

El director Martí Guarch porta ara a l’escenari dels teatres de Catalunya un espectacle contemporàni de creació pròpia. Una tragèdia protagonitzada per dues joves, la Marta i la Rosa, ens explica l’amor prohibit entre dues noies. Són conscients de que la societat on viuen no acceptarà de cap manera la seva relació, però decideixen lluitar per poder viure en llibertat. Un relat imprescindible sobre la llibertat i la condició de l’ésser humà.

L’espectacle esta protagonitzat per l’actriu Núria Mercader, una jove professional que ha estat diferents temporades a Barcelona i Madrid, Lola Moral, Aina Lluch i Josep Maria Rovira. El repartiment es completat per un grup de pop-rock en directe.

Promoció: Entrades des de 6€
Aprofita la promoció de la funció d’aquest diumenge 14 d’octubre al teatre Principal de Valles a les 18H. Totes les entrades tenen un 40% de descompte tan a taquilles com a internet. A més a més hi ha una promoció de 6€ per als joves.

Si vols beneficiar-te d’aquesta promoció compra les teves entrades clicant al següent enllaç https://www.tictactiquet.com/entrades/ales-divori-teatre o el diumenge 1h abans de la funció.

Deixa un comentari