//Alumnes de Martí Guarch fan un projecte d’anglès a Tamarit

Alumnes de Martí Guarch fan un projecte d’anglès a Tamarit

L’escola d’Arts Escèniques Martí Guarch organitza el projecte de síntesi on els alumnes relacionen la natura amb la dansa i la inetrpretació a Tamarit.

per | 2019-05-17 12:13:5217/05/2019 12:13 | 0 comentaris

Els passats dies 10, 11 i 12 de maig, els alumnes de l’escola van fer una estada a la platja de Tamarit on van treballar a fons les diferents àrees de les arts escèniques com la dansa, la interpretació i el cant. A més a més, tenien un projecte relacionat amb la natura dels boscos de Tamarit i el mar, per provocar una sèrie de situacions en què l’alumne havia d’aplicar de manera pràctica els coneixements i habilitats adquirits durant el curs, per tal de fer una proposta escènica basada en el seu entorn.

En l’organització d’aquest projecte va assignar-se un professor/a tutor/a per a cada grup d’alumnes, que s’encarregava del seguiment i de l’orientació dels grups. Els alumnes van fer una presentació, exposant i defensant els seus projectes, propostes i conclusions extretes en anglès, per presentar dins d’un projecte de la Unió Europea. Per acabar, van estrenar les seves peces de creació a Tamarit, davant de tots els alumnes, tutors i tribunal.

Martí Guarch, director del centre i del projecte, valora molt positivament la proposta. Ha comentat: “Els alumnes aprenen a observar la realitat des d’una mirada més transversal, i donen la seva opinió a través del llenguatge artístic com pot ser la dansa, la pintura o el teatre. Tanmateix fan un treball en grup, valorant les aportacions de tots els companys, i finalment una presentació i defensa de la proposta en anglès.”

Deixa un comentari