Comiat de Mossèn Magí Mejías a Sant Joan, el Sagrat Cor i Picamoixons

31 agost 2010 4:48 ElVallenc.cat
Comiat de Mossèn Magí Mejías a Sant Joan, el Sagrat Cor i Picamoixons

Mossèn Magí Mejías, fins ara vicari de la unitat Parroquial de Valls que acull les parròquies de Sant Joan, Sant Antoni i El Carme i que, a més, també portava la parròquia d’El Salvador de Picamoixons, es va acomiadar aquest cap de setmana amb motiu del seu nou destí com a rector a les parròquies de Solivella, Blancafort i Pira i capellà del col·legi la Mercè de Montblanc.

Les misses d’acomiadament que va oferir Mossèn Magí es van iniciar el dissabte dia 28 a les 20h a la parròquia de Sant Joan i, en aquesta mateixa parròquia, també se’n va oferir una altra el diumenge a les 12 del migdia. En aquest acte Mossèn Magí va rebre com a regal una imatge de la Mare de Déu de la Candela la qual, assegura, li va fer molta il·lusió.

El diumenge el futur vicari a la comarca veïna de la Conca de Barberà va dir la missa de les 13h. al Sagrat Cor (Pisos de Clols) on també va rebre diferents obsequis i on al acabar la missa es va realitzar un petit refrigeri i pica-pica.

Pel que fa a l’església de Picamoixons, Mossèn Magí Mejías es va acomiadar el diumenge dia 29 on, segons afirma el mateix mossèn, hi va tenir lloc un acte molt emotiu. A les 10.30h s’iniciava la missa i hi va haver un comiat per totes les parts, és a dir, tant del mossèn com dels veïns i veïnes de Picamoixons els quals li van regalar amb motiu d’agraïment per la feina feta aquests anys una composició fotogràfica amb diferents imatges del poble i de l’església.

Mossèn Magí Mejías agraeix el recolzament de totes les parròquies tant de Sant Joan com de fora i es mostrava emocionat en escoltar les paraules de Joan París, president dels Dolors que en nom de les diferents Associacions de Setmana Santa va dirigir unes paraules al mossèn com a gratitud d’aquests dos anys entre ells.

Per altra banda, els feligresos de l’església del Sagrat Cor de Valls volen apuntar que varen acomiadar Mossèn Magí Mejías, que l’han vist néixer i créixer com a sacerdot, celebrant la Santa Missa i un pica-pica com agraïment per la seva tasca i, alhora, li desitgen bona sort en el seu nou destí a la Conca de Barberà.

Més informació a l'edició en paper del setmanari El Vallenc

Deixa un comentari