//Visites guiades gratuïtes a la Fàbrica i l’església romànica del Pla

Visites guiades gratuïtes a la Fàbrica i l’església romànica del Pla

L’Ajuntament del Pla ha contractat el servei de guies turístics a l’empresa vallenca Sitac, que compta amb diverses persones del Pla fent el servei de guiatge.

per | 2019-03-24 14:00:0524/03/2019 14:00 | 0 comentaris

L’església romànica de Sant Ramon i l’antiga Fàbrica tèxtil del Pla de Santa Maria es podran visitar amb un guia i gratuïtament a partir del pròxim diumenge 31 de març. Aquestes visites es faran mensualment a partir d’ara, coincidint amb l’últim diumenge de cada mes, i estan organitzades per l’Ajuntament del Pla.

Les persones interessades no cal que facin cap inscripció prèvia. N’hi haurà prou que es presentin al Centre d’Interpretació del Tèxtil, situat a l’antiga fàbrica, a les 11 del matí de les dates assenyalades.

La visita tindrà unes dues hores de durada. A la primera part del recorregut es podran veure les antigues naus, ara rehabilitades, que acullen maquinària tèxtil de més de cent anys d’antiguitat i encara en funcionament, i també el Museu Agrícola, amb una col·lecció d’eines i estris del camp.

A la segona part, es visitarà l’església romànica de Sant Ramon, una de les fites més destacades de La Ruta del Cister. Els visitants aniran acompanyats amb un guia que els explicarà tots els detalls dels edificis i la seva història.

L’Ajuntament del Pla ha contractat el servei de guies turístics a l’empresa vallenca Sitac, que compta amb diverses persones del Pla fent el servei de guiatge. En els darrers mesos el nombre de visites de grups ha augmentat significativament, coincidint amb la temporada de calçots.

Les visites per a grups es poden concertar per a qualsevol dia trucant a l’Ajuntament del Pla. El preu és d’un o dos euros, en funció del nombre de persones. A partir del mes vinent, un operador turístic dels Països Baixos portarà setmanalment grups de turistes des de Salou a conèixer aquests dos monuments i posteriorment a fer un tast de vins en un celler de la comarca.

Deixa un comentari