14 C
Valls
Divendres, Febrer 28, 2020

Vint anys de caramelles a Cabra del Camp

Cabra del Camp, per vintè any, ha tornat a ser un dels quatre municipis de l’Alt Camp a gaudir de les tradicionals caramelles.

Ho ha fet aquest Diumenge de Pasqua, dia 21 d’abril, a les 12 del migdia a la plaça de l’Església, on el Grup Coral de Cabra del Camp ha fet el concert anual de caramelles, dirigits per Àngel Aguilà.

Enguany, amb motiu del vintè aniversari el Grup Coral, a més de cantar les cançons tradicionals de caramelles, i ha hagut sorpresa.

També cal destacar que, com és tradicional, el grup ha portat la cistella per tal que els assistents hi posessin la voluntat.

Amb els diners recollits, el proper diumenge 28 d’abril aniran a celebrar-ho amb un dinar de germanor al Restaurant de Mas del Plata.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

S’invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals

El Govern de la Generalitat invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals.

Nova moció de censura a l’Ajuntament de Cabra del Camp

L'oposició de Cabra del Camp ha presentat avui 28 de febrer una moció de censura i es proposa com a nou alcalde a Javier Romero Aznar de Caminem Tots Junts

El Plaseqta preveu el confinament de la població davant els primers indicis d’accident greu a la petroquímica

El Govern recupera el Pla d'emergència exterior del sector químic de Tarragona (Plaseqta) i retorna al territori la gestió de les emergències químiques

Coneix els divuit actes pel 8-M a Valls

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, Valls comptarà amb varis actes organitzat per entitats i ajuntament de Valls.

‘La hija del ladrón’, protagonista al Convent de les Arts

La projecció serà aquest dissabte a les 7 de la tarda. Posteriorment hi haurà un col·loqui amb la directora i guionista de la pel·lícula