Els actes d’aquest divendres 11 d’agost es viuen al vespre. A dos quarts de 8 del vespre s’ha encetat el correbars, amb la presencia de la xaranga Band Tocats.
A les 10 de la nit a l’envelat s’ha fet l’acte més multitudinari de la festa: el sopar de Festa Major, seguit de l’actuació del grup Fenya Rai. Per acabar de rematar la vetllada, passada la mitjanit a la plaça dels Arbres actuaran els grups Yoga Flame i, seguidament, Man’s Rock.

El matí de dissabte 12 d’agost està protagonitzat per inflables a la piscina del Casal. A les 6 de la tarda es presentarà la nova sala de juntes de la Cooperativa amb copa de cava inclosa per als assistents. A la nit, en concret a partir de dos quarts de 9, a la Quintana del Castell es donarà inici al correfoc dels Diables de Vila-rodona fins a la plaça dels Arbres; llavors hi haurà l’actuació del grup infantil de timbalers. A partir de mitjanit a l’envelat, gresca assegurada i dojo fins la matinada amb 9 Son, Hotel Cochambre i discoteca mòbil.

L’endemà els actes seran a la tarda, amb la cercavila pels carrers dels capgrossos i la Cuca de Vila-rodona, acompanyats per la colla gegantera de Móra d’Ebre i la colla el Calçot de Valls. L’orquestra Marinada serà protagonista de la resta de la jornada, amb la doble sessió de ball a l’envelat.

El dilluns 14 d’agost hi haurà, a dos quarts de 8 de la tarda al Casal, la projecció del reportatge dels actes de celebració del 50 anys del Casal fet l’any passat. A les 10 de la nit, el sopar de motxilla i l’actuació del mag Struc.

El darrer acte es viurà el 15 d’agost amb la projecció del film en català de ‘Vaiana’, a dos quarts de 8 de la tarda al Casal.

Consulteu la programació de la Festa Major de Vila-rodona