//Vila-rodona encén la seva il·luminació nadalenca

Vila-rodona encén la seva il·luminació nadalenca

Vila-rodona

per | 2017-12-05 19:44:0805/12/2017 19:44 | 0 comentaris

El municipi de Vila-rodona ha fet una encesa oficial dels llums de Nadal per donar el tret oficial de les festes en aquest municipi.

L’acte s’ha fet aquest dimarts, 5 de novembre, a dos quarts de 7 de la tarda a la plaça dels Arbres. L’encesa l’ha fet la junta de l’Associació de Jubilats, amb els llums de l’entorn de la plaça dels Arbres. També cal destacar que en aquesta festa es va obsequiar els assistents amb un got de caldo ben calent i pa amb botifarra blanca i negra. Per a aquest acte, l’Ajuntament va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats de Vila-rodona.

Dels actes nadalencs característics d’aquestes dates cal destacar que el patge arribarà a Vila-rodona el dia 30 a dos quarts d’1 del migdia al Casal; el 31 de desembre a les 12 del migdia per la plaça dels Arbres hi haurà l’Home dels Nassos; el dia 5 de gener a dos quarts de 6 de la tarda s’encetarà la rua de Reis d’Orient, i el dia 7 de gener hi haurà cantada de nadales a les 6 de la tarda a càrrec de la Coral de la Parròquia a l’església parroquial.

Deixa un comentari