//Vila-rodona, al costat de la Setmana Europea de la Mobilitat

Vila-rodona, al costat de la Setmana Europea de la Mobilitat

L’Escola Bernardí Tolrà i diverses entitats de Vila-rodona s’han adherit a la campanya i, per això, del 17 al 27 de setembre, s’han programat activitats relacionades amb la mobilitat

per | 2019-09-18 18:19:1818/09/2019 18:19 | 0 comentaris

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que té per objectiu promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com els desplaçaments a peu o en bicicleta, en transport públic o amb vehicles elèctrics.
L’Escola Bernardí Tolrà i diverses entitats de Vila-rodona s’han adherit a la campanya i, per això, del 17 al 27 de setembre, s’han programat activitats relacionades amb la mobilitat.

El primer dia va ser aquest dimarts, 17 de setembre, quan els alumnes de l’escola Bernardí Tolrà van fer diverses sortides al poble: l’educació infantil, al pati de l’escola i al passeig de les Alzines, el cicle inicial i mitjà al columbari romà i el cicle superior, al riu Gaià.

Els actes continuaran. El diumenge 22 de setembre el club BTT Vila-rodona farà una sortida BTT pensada per a tota la família. A les 5 de la tarda se sortirà des de la plaça dels Arbres amb berenar en finalitzar.
Dilluns, 23 de setembre, el Col·lectiu de Dones de Vila-rodona farà un visita al Celler Cooperatiu de Vila-rodona a les 10 del matí.
Els actes continuaran el 26 de setembre a les 8 del vespre a la Biblioteca, on el grup Pas a Pas i CAP de Vila-rodona faran una xerrada sobre la importància de l’exercici físic amb el títol “Ens movem?”, a càrrec de Raquel Girona Real, directora del CAP de Vila-rodona.
El darrer dia serà el divendres 27 de setembre, quan el Centre de Dia farà una sortida al parc de salut amb els usuaris i usuàries del centre.

Deixa un comentari