//Veïnes d’Alcover de 70 anys al Convent de les Arts amb ‘Las Muchas’

Veïnes d’Alcover de 70 anys al Convent de les Arts amb ‘Las Muchas’

La representació serà aquest diumenge a les 7 de la tarda. A més, des de dimecres i fins divendres hi haurà taller de dansa contemporània al Convent de les Arts

per | 2019-12-10 13:44:1110/12/2019 13:44 | 0 comentaris

Aquest diumenge, 15 de desembre, a les 7 de la tarda la companyia mallorquina Mariantònia Oliver arriba al Convent de les Arts d’Alcover amb ‘Las Muchas’, un espectacle de dansa contemporània de petit format construït amb veïnes del poble. Per a la realització de l’espectacle s’ha demanat la complicitat de set dones de la localitat de més de 70 anys. Aquesta exitosa proposta porta girant pels escenaris des de 2013.

‘Las Muchas’ parla de fragilitat, d’aquella que té a veure amb l’edat, amb cossos que ja no pertanyen al corpus d’allò social, que ja deixen d’estar al mercat oficial, però que estan més vius que mai i són, sobretot, més lliures: cossos que respiren, pesen, ballen, sedueixen, es mouen i es posicionen d’una altra manera. L’obra parla sobre deixar-se escoltar i deixar-se travessar per les experiències viscudes: físiques, emocionals, accidentals, polítiques, d’encobriment i de compromís.

En el marc de l’Escola de l’Espectador, des de dimecres 11 a divendres 13 de desembre, prèviament es durà a terme un taller de dansa i moviment amb la mateixa companyia. ‘Las Muchas’ proposa un “viatge” en el qual el desenvolupament de la coreografia del mateix espectacle com a primer objectiu permeti gaudir d’aquesta trobada de dones en relació amb el cos i la salut d’una manera activa i apassionada.

Deixa un comentari