14 C
Valls
Divendres, Febrer 28, 2020

Vallmoll posarà 391.000 euros per a la nova escola

Primer en junta de govern i desprès per plenari, l’Ajuntament de Vallmoll ha aprovat el projecte de la futura nova escola del municipi.

Cal recordar que el mateix conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, va anunciar al mes de maig que la manera per avançar els terminis per a la nova escola era que l’Ajuntament es fes càrrec del projecte i una part de l’obra, que així la Generalitat posaria la resta i l’escola nova es podria fer en un termini curt de temps —en aquesta legislatura. L’escola s’ubicarà en uns terrenys que des de fa a prop d’una dècada la Generalitat te per una cessió feta pel consistori d’aleshores.

Aquest pas l’ha fet ara l’Ajuntament, el projecte està aprovat i ara cal signar el conveni amb la Generalitat i tirar endavant el passos per fer la nova escola.

En síntesi, l’Ajuntament de Vallmoll posarà uns 391.000 de les arques municipals per a la nova escola: uns 170.000 euros que costa el projecte, i uns 221.000 euros, que és el 10% del cost de l’obra, que puja a 2,21 milions d’euros. A part s’haurà de fer càrrec de tots els serveis a la nova escola, com voreres, aigua i clavegueram, que s’afegirà posteriorment.

Si els terminis es compleixen en breu se signarà el conveni, es farà el projecte, es licitarà l’obra, durant el 2020 es faran les obres i el 2021 s’espera que la nova escola estigui acabada i sigui una realitat.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

S’invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals

El Govern de la Generalitat invertirà 5,4 MEUR en la renovació de la meitat de la flota de vehicles dels Agents Rurals.

Nova moció de censura a l’Ajuntament de Cabra del Camp

L'oposició de Cabra del Camp ha presentat avui 28 de febrer una moció de censura i es proposa com a nou alcalde a Javier Romero Aznar de Caminem Tots Junts

El Plaseqta preveu el confinament de la població davant els primers indicis d’accident greu a la petroquímica

El Govern recupera el Pla d'emergència exterior del sector químic de Tarragona (Plaseqta) i retorna al territori la gestió de les emergències químiques

Coneix els divuit actes pel 8-M a Valls

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, Valls comptarà amb varis actes organitzat per entitats i ajuntament de Valls.

‘La hija del ladrón’, protagonista al Convent de les Arts

La projecció serà aquest dissabte a les 7 de la tarda. Posteriorment hi haurà un col·loqui amb la directora i guionista de la pel·lícula