//Vallmoll està en plena Festa del Roser

Vallmoll està en plena Festa del Roser

Aquest diumenge 6 d’octubre s’està vivint la jornada central de la festa de la Mare de Déu del Roser de Vallmoll amb una doble activitat

per | 2019-10-06 15:45:4606/10/2019 15:45 | 0 comentaris

Aquest diumenge 6 d’octubre s’ha viscut la jornada central de la festa de la Mare de Déu del Roser de Vallmoll amb una doble activitat.

En primer lloc s’ha celebrat una solemne missa a l’ermita amb l’acompanyament coral del Cor Audite de Valls, amb la direcció de Teresa Reverté. En finalitzar l’ofici, la mateixa coral ha ofert als presents un petit concert en diverses peces musicals. També s’ha fet la benedicció dels nens i nenes batejats enguany i els que han fet la primera comunió.

En segon lloc, a les 6 de la tarda hi haurà una interessant xerrada sota el títol ‘Territori Jujol’. Una xerrada amb què es pretén fer la cloenda de l’Any Jujol 140/70. Anirà a càrrec del professor Roger Miralles Jori, coordinador de grau de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, que donarà a conèixer una nova iniciativa per descobrir millor l’obra de Jujol al Camp de Tarragona.

El darrer acte es farà el dilluns 7 d’octubre, el dia de la Mare de Déu del Roser. Serà a les 10 del matí. També es donarà la benvinguda als nous ermitans, els trentens de la història de l’ermita. S’aprofitarà l’avinentesa per inaugurar la nova subjecció de la campana —la vella era de l’any 1939, és a dir, ja té 80 anys.

Deixa un comentari