El Centre d’Atenció Primària d’Alcover ha organitzat per a aquest diumenge, 17 de setembre, la primera cursa-caminada de muntanya al Niu de l’Àliga d’Alcover, un interessant paratge natural al peu de les muntanyes de Prades. Aquesta cursa, amb finalitat solidària a favor de Càritas Alcover, donarà el tret de sortida a partir de les 9 del matí.

S’han habilitat tres modalitats de circuit: les curses, de 9,5 km i 14 km, i la caminada, de 9 km aproximadament. El punt de partida i de finalització de les curses i la caminada és el carrer de les Rodes (davant del pavelló municipal).

Pel que fa a les inscripcions, que estan obertes fins a aquest dijous, 14 de setembre, es poden fer de manera presencial al centre d’atenció primària d’Alcover o via internet a www.athleticevents.net . El preu de la inscripció oscil·la entre els 8 i els 14 € depenent de la modalitat escollida. A cada participant se li farà entrega d’una bossa amb una samarreta tècnica i avituallament. En finalitzar la cursa es durà a terme una botifarrada per a tots els inscrits.

La primera edició de la cursa-caminada solidària de muntanya al Niu de l’Àliga d’Alcover està organitzada conjuntament amb els Bombers Voluntaris d’Alcover, que enguany celebren el seu 25è aniversari, i amb el suport de l’Ajuntament de la vila.