//Tret de sortida a les Festes d’Estiu de la Pobla de Mafumet

Tret de sortida a les Festes d’Estiu de la Pobla de Mafumet

Entre els plats forts de les festes, destaca el concert solidari amb Marta Soto i Cafè Quijano que se celebrarà el 27 de juliol

per | 2019-07-02 09:38:0102/07/2019 09:38 | 0 comentaris

Després d’una intensa festa major, els pobletans i les pobletanes no en tenen prou. El mes de juliol ve carregat d’activitats i actes amb una nova edició de les Festes d’Estiu 2019.

Les Festes d’Estiu de la Pobla van començar aquest cap de setmana amb diversos actes lúdics pensats per a tothom. El sopar de carmanyola, organitzat a la pista coberta, va ser un dels actes amb més bona acollida. Prop de 400 persones es van donar cita en aquest acte popular celebrat a la fresca i que va comptar amb l’animació musical d’Agustí Aspa i el seu grup Havana.

Aquesta celebració compta amb una trentena de propostes de tota mena. Des de música a esport, passant per cinema i gastronomia, moda i solidaritat. Al llarg de l’estiu no hi faltaran els actes imprescindibles de les Festes d’Estiu pobletanes, com els versots, el dissabte 6 de juny a les 8 del vespre, o el correfoc adult pels carrers de la vila, el mateix dissabte a les 9 de la nit. El dissabte 20, a les 6 de la tarda, a la plaça de l’Església es procedirà a la plantada de les bèsties participants al Fènix Foc.

Tampoc no hi faltaran concerts amb la música més actual de Café Quijano i Marta Soto.

Deixa un comentari