//Tot preparat a Figuerola per celebrar Sant Antim

Tot preparat a Figuerola per celebrar Sant Antim

El darrer acte serà la presentació del “Reportatge de les Grans Festes de Coronació de la Mare de Déu de l’Esperança 2018”

per | 2019-05-10 11:11:0810/05/2019 11:11 | 0 comentaris

Aquest cap de setmana, del 10 al 12 de maig, Figuerola del Camp celebra la Festa Major de Sant Antim, que ha començat avui, amb una activitat a l’Escola de Figuerola, oberta a tothom: Let’s Clean Up Europe convida veïns i veïnes a netejar l’entorn del poble.

La festa continuarà demà dissabte, amb l’ofici solemne i la processó pels carrers del poble. També s’inaugurarà l’exposició “Les 100 millors i algunes fotografies més… de les Festes de la Coronació”.

A la tarda es viurà el partit entre aparellats i desaparellats, una prèvia a la gran final que tindrà lloc durant les festes de Sant Jaume. La jornada de dissabte clourà amb Wonder Dance, un espectacle de balls variats i showdance.

Diumenge a les 8.30h., els participants a la caminada es trobaran a la Font del Portal per tal d’iniciar el recorregut, que recorrerà els nous senders de les costes de Figuerola. I cap a les 10 es podrà gaudir d’un esmorzar popular organitzat per l’AMiPA a base d’entrepans de llonganissa i cansalada. També al matí es podrà visitar de manera gratuïta el Museu Municipal i els museus de la Fundació Privada Catalana per l’Arqueologia Ibèrica.

D’altra banda, a dos quarts de 12 se celebrarà la missa parroquial. I a les 12, la Pista o la Sala de la Cooperativa (segons el temps) acollirà les partides de ping-pong.

El darrer acte serà la presentació del “Reportatge de les Grans Festes de Coronació de la Mare de Déu de l’Esperança 2018”, que es durà a terme a les 6 de la tarda a la sala d’actes de la Cooperativa.

Deixa un comentari