//Segueix tancat l’aparcament de Mas de Forès d’Alcover

Segueix tancat l’aparcament de Mas de Forès d’Alcover

El motiu pel qual s'ha activtat el nivell 2 del Pla Alfa és per l'elevat risc d'incendi forestal. Es vol evitar més gent al bosc

per | 2019-07-05 10:27:3205/07/2019 10:27 | 0 comentaris

Davant la segona calorada important del que es porta d’estiu, i que les previsions fan que duri tot el cap de setmana, ha fet que s’activi el nivell 2 del Pla Alfa per part de la Generalitat de Catalunya. Aquesta mesura indica que s’han de prendre mesures excepcionals per l’alt risc de possibles incendis forestals. Per aquest motiu l’Ajuntament d’Alcover ha pres un seguit de mesures per evitar riscos d’incendis forestals.

Un dels cartells indicadors de la prohibició

Entre aquestes mesures hi ha la de tancar l’aparcament del Mas de Forès, on amb l’estiu –període de vacances- i sobretot el cap de setmana s’omple per la gran quantitat de gent que vol gaudir de la muntanya en el bon temps. Durant el matí d’aquest divendres 5 de juliol, s’han posat cartells informatius en el llarg de les cruïlles de camins que porten al Mas de Forés, tot advertint d’aquest tancament.

L’Ajuntament d’Alcover també demana precaucions especials i si algú ha de realitzar activitats que puguin fer alguna guspira, recomanen que tinguin a l’abast botafocs o botes d’aigua per apagar en un primer moment el possible foc.

També recordar que si algú veu una cortina de fum que telefoni ràpidament el 112.

Deixa un comentari