//Suport de la Generalitat i la UE a l’Escola d’Arts Escèniques Martí Guarch

Suport de la Generalitat i la UE a l’Escola d’Arts Escèniques Martí Guarch

El finançament i suport logístic i econòmic cap a l’Escola d’Arts d’Alcover suposa un impuls per al projecte pedagògic

per | 2019-09-23 13:13:1223/09/2019 13:13 | 0 comentaris

El centre rep suport i finançament econòmic per impulsar el pla d’estudis formatiu basat en les arts escèniques, i per ajudar a consolidar el centre com a referent en escoles d’arts escèniques privades a Catalunya. Martí Guarch, el seu director, comenta que juntament amb la Generalitat i la Unió Europea apostaran per engegar noves produccions de teatre musical, tenir nous equips de so d’última tecnologia, oferir classes d’art en anglès, crear una àrea de càsting i promoció per als alumnes, una biblioteca teatral i musical, i optar per nous projectes de recerca teatral.

Tanmateix, el centre inicia un projecte de mobilitat internacional de la Unió Europea per oferir als estudiants viatges a països estrangers. Una oportunitat per a la maduració dels alumnes i una eina per a la consolidació d’un projecte pedagògic modern i de futur.

Guarch afirma: “Poder treballar amb el suport de la Unió Europea és un privilegi, i cal aprofitar cada recurs per modernitzar el nostre projecte i ser una escola que pensa en el futur i es mostra oberta al món.”

Deixa un comentari